Förstahandskontrakt

I haven’t told you, men jag och Sonny skrev på ett förstahandskontrakt dagen innan min födelsedag! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det, vilket säkerligen beror på att vi inte har flyttat in än. Men alltså – ett förstahandskontrakt! Det är så himla otroligt. Vi kan flytta in absolut senast vid årsskiftet, men kanske även tidigare än så. Det är en trea med balkong och walk-in-closet. Too good to be true! Med tanke på detta, så kommer jag troligtvis att uppdatera en hel del kring inredning and stuff.

Rådmansgatan-6-1-1270x878 (1)

Som tur är tycker både jag och Sonny om i princip samma saker när det gäller inredning. Vi vill att de som besöker vårt hem ska vilja gå runt en stund och kika på allt. Det ska vara mysigt, samtidigt som det absolut inte får vara för mycket möbler/detaljer. And that’s hard to mix! Skulpturen på bilden är gjord av Kristina Haataja från Stockholm och glasbordet från Annaleena Design. Vill så himla gärna ha dom båda! Tycker dessutom om mattan och trädet väldigt mycket. Vår plan är dessutom att sätta upp gardiner likt ovan, mycket tyg från tak till golv. Vallgatan 12 säljer skräddarsydda gardiner från märket Gotain som vi troligen ska måttbeställa så snart vi har nycklarna i handen!

flowerpot-stone

Denna stenklump från Dusty Deco av PUBLIC Studio lockar också. Denna är i marmor, men även annan sten är ju fin. Letar i alla fall efter någon variant att ha ett träd i i lägenheten, då denna är alldeles för taskig mot plånboken. På tal om marmor, så fyndade vi just ett marmorbord på 2nd hand. Bilder kommer när vi har flyttat!

9199682_fullsize

Ett par Alf Svensson ”Teve” fyndade vi också häromdagen! De är så himla fina. Jag hoppas verkligen att de kommer till sin rätt i lägenheten.

16475_96b35de944-12_december_201754991-kopiera-zoom

Och dessa fantastiska varelser från Artilleriet! Hjälp vad fint det hade varit med någon av dem på vår spegelpiedestal. Kan inte vänta tills vi har nycklarna i vår hand och kan börja flytta in! Följ mig på pinterest för att se all inrednings-inspo i mappen ”interior”!

En kommentar

  1. Men vad mycket FINT!
    Fråga, vart hittar ni alla 2hand grejer? Typ blocket eller loppis? Tycker det är så svårt att hitta fina saker som är begagnade – vart börjar du leta?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s